Tietoa mökistä

K-Supermarket Masi vuokraa paritalon puoliskoa omakustannushintaan Tahkolla kaudelle syksy 2023 - kevät 2024. 

Mökkiä vuokrataan pääsääntöisesti viikko periaatteella, mutta myös arkipäivät (su-pe) ja viikonloput (pe-su) ovat mahdollisia. Lyhyemmän jakson kuin viikon (arkipäivät tai pelkän viikonlopun), voi varata vai 1kk eteenpäin, mikäli mökki on vapaana. Vaihto-ajankohta on aina klo 15.00.

Tahkovuorella sijaitsevaan huoneistoon majoittuu mukavasti 6-8 henkilöä. Huoneistossa on kaksi kerrosta, neljä makuuhuonetta, joista kaksi alkovia, sekä hyvin muuta yhteistä tilaa.

Tahkovuoren mökki sijaitsee noin viiden tunnin automatkan päässä Helsingistä. KSM Masin pihasta mökin pihaan on 428km. Matkan tai osan matkaa voi taittaa myös julkisilla välineillä esimerkiksi Kuopioon, josta matkaa mökille on noin 45min autolla. 

Mökin sijanti on keskeisesti Tahkovuoren keskustan ja Nilsiän välissä. Kumpaankin on mökiltä matkaa noin 5-6km autolla ja/tai kevyen liikenteen väyliä pitkin. Mökki on Sierraniemen alueella ja sen vieressä (500m) on tasokas Golden Resort golf alue, josta löytyy kaksi täysimittaista golf kenttää, driving range, sekä mukava kahvila ja ravintola, joka on kaikille avoin. 

Tahkon alueella on loistavat mahdollisuudet kulkea jalan, pyörällä ja suksin. Mökin läheisyydestä lähtee kevyen liikenteen väylät niin Tahkon keskukseen kuin Nilsiäänkin ja valaistut ladut useaan suuntaan, jotka toimivat golf-kauden ulkopuolella myös patikointi reitteinä. Talvella Skibus pysäkki on noin puolenkilometrin päässä. 

Kesällä on hyvät uimarannat niin Tahkolahdella kuin Nilsiässäkin. Alueelta voi vuokrata kanootteja, soutuveneitä, polkupyöriä jne. Tahkon alueelle on lisäksi tehty useampia hienoja patikkareittejä esim. Huutavanholma ja Mäkiautionrotko. Alueella on useammassa kylässä kesäteatteritoimintaa ja mainio retkikohde on myös Aholansaari, jonne on lauttakuljetus Tahkolta.

Tarkan osoitteen saat vuokrauksen yhteydessä.