Näe ja koe Tahko

Tervetuloa Tahkolle, Suomen sydämeen ja luonnonkauniiseen lomakeitaaseen! Tahko tarjoaa sinulle unohtumattoman matkakokemuksen täynnä iloa, seikkailua ja rentoutumista vuoden ympäri.

Tahko on paikka, jossa voit kokea luonnon lumon kaikissa muodoissaan. Kauniit metsät, kirkkaat järvet ja upeat maisemat takaavat rentouttavan ja inspiroivan ympäristön. Olitpa sitten patikoimassa upeilla vaellusreiteillä, pyöräilemässä maisemia ihaillen tai laskettelemassa talvisilla rinteillä, luonto ympärilläsi täyttää sinut energialla ja rauhalla.

Tahkon tarjonta ei kuitenkaan rajoitu pelkästään luontoon. Löydät täältä myös vilkkaan ja monipuolisen kylän, joka tarjoaa herkullisia ruokailuelämyksiä, kiinnostavia kulttuuritapahtumia ja viihtyisiä kahviloita. Lisäksi Tahkon lomakeskus tarjoaa lukuisia aktiviteetteja ja palveluita, kuten spa-hoitoja, golfkenttiä, ostosmahdollisuuksia ja viihdyttäviä tapahtumia (mm. Tahkon juhannus, Tahko Oktoberfest) ympäri vuoden.

Tahko odottaa sinua avosylin ja haluaa tarjota sinulle parhaan mahdollisen lomaelämyksen. Tule ja sukella tämän upean lomakohteen sydämeen, ja anna Tahkon kauneuden ja positiivisen energian täyttää sielusi. Unohda arjen kiireet hetkeksi ja anna Tahkon ainutlaatuisuuden ja vieraanvaraisuuden koskettaa sinua. 

Lue lisää Tahkon tarjoamista aktiviteeteistä: tahko.com, tahkomountain.fi, tahkospa.fi, nilsia.fi.

Tervetuloa Tahkolle, jossa lomasi jo odottaa!