Mökin vakuutus ja vahingot

09.07.2023

Mökki on vakuutettu, mutta vakuutus ei ole yhtä kattava kuin esimerkiksi yksityishenkilön kotivakuutus on. Yritykselle vuokralaisena ei myönnetä vastaavia vastuuvakuutuksia. 

Mikäli mökillä hajoaa käytössäsi jotain arvokkaampaa, esim ikkuna, TV, kalusteita yms. haetaan korvaus ensisijaisesti sinun kotivakuutuksesta. Pienemmät hajoamiset, jotka selvästi johtuvat käyttäjästä, on helpointa korvata itse. 

Mökin astiastot ja kalusteet ovat hankittu tarkoituksella IKEA:sta. Tavoitteena on, että mökin varustus pysyy kokoajan samanlaisena - mitään sinne vuokralaisen lisäämättä, jättämättä tai poistamatta. Tämä koskee myös kuiva-elintarvikkeita, jne. 

Jos vuokra-aikanasi jotain hajoaa, ilmoita asiasta palattuasi Marikalle (marika.nummelin@k-supermarket.fi ja mahdollisesti käy jo ennakkoon hakemassa IKEA:sta samanlainen korvaa tilalle, jonka seuraava vuokralainen voi viedä mennessään (lautaset, ruokailuvälineet, lasit, jne.).

Kodinkoneissa on takuut ja ne on hankittu joko paikalliselta K-raudalta tai Gigantista, edullisemmasta päästä valikoimaa. Mikäli laite hajoaa käytössäsi, tuo se palatessasi kaupalle (ei koske jääkaappia, liesi, tiskikonetta, eikä pyykinpesukonetta).